Kennismakingsmiddag Amersfoort Citygame
Terug naar overzicht

Inspirerende kennismakingsmiddag Amersfoort Citygame

Het was vorig jaar een groot succes. Docenten uit het hele land brachten we samen om een ludieke Citygame te spelen. Een groot aantal scholen introduceerde de game in hun buitenlandse schoolreisprogramma. De reacties zijn positief

Wat houdt de game in?

Leerlingen op buitenlandse schoolreis verkennen de stad op een interactieve manier. Ter plaatse ontvangen ze een smartphone en gaan in kleine groepjes zelfstandig op pad. Onderweg ontdekken ze de stad op aansprekende manier! Het programma in het buitenland duurt ongeveer 3 uur. 

Ervaar het zelf

We nodigen je samen met Wave Events graag uit op onze inspiratiemiddag in Amersfoort op 30 maart. Zo ervaar je zelf de mogelijkheden om je educatieve doelen in de Citygame te verwerken. En natuurlijk wisselen we tijdens de borrel graag met je van gedachten over impactvolle schoolreisconcepten. Onze ervaring van vorige events is dat docenten met  mooie ideeën en vaak ook nieuwe (netwerk) contacten naar huis gaan. Bovendien leent het spel zich uitstekend voor een originele kennismaking met het mooie oude centrum van Amersfoort. 

Kosten?

Deze middag biedt partner Wave-Citygames in samenwerking met Travel Inventive je kosteloos aan. 

Wanneer?

De middag staat gepland op zaterdag 30 maart in Amersfoort.

  • Inloop vanaf 13.30 uur 
  • Om 14.00 starten we met een korte presentatie en uitleg
  • Vanaf 14.30 uur ervaren de deelnemers in kleinere groepjes actief het spel in Amersfoort
  • Vanaf ongeveer 15.45 tot 17.00 uur borrel en verdere kennismaking

Voor wie?

Schoolreisorganiserende docenten en/of je collega's zijn van harte welkom. Heeft je collega geen tijd? Neem gerust je partner mee.

Inschrijven?

Interesse? Meld je gelijk aan. Op stadsspelen voor scholen vind je meer informatie over het spel. 

Graag tot ziens in Amersfoort!


We leven in ongelooflijk spannende tijden. Het corona-virus heeft iedereen in de greep, zo ook de reiswereld. De maatregelen die de Europese landen treffen hebben grote impact op het dagelijks leven en mogelijk ook op jullie schoolreis.

Mocht je op korte termijn een reis bij ons geboekt hebben en heb je nog geen beslissing genomen over omboeken of annuleren, neem dan contact met ons op. Uiteraard benaderen we zelf ook pro-actief onze klanten en werken we achter de schermen heel hard aan het annuleren, omboeken of voorbereiden van jullie (nieuwe) schoolreis. We doen onze uiterste best om snel te reageren en proactief een optimale service te verlenen. Door de drukte kan het gebeuren dat een reactie of bericht soms net wat langer op zich laat wachten. We vragen hiervoor je begrip. In de tussentijd: pas goed op jullie zelf.

sluiten