Terug naar overzicht

Betekenisvolle schoolreis van Charlemagne College

Docent

Hoe heeft de klas van Betekenisvolle schoolreis van Charlemagne College De reis ervaren

Zeer prettige en correcte organisatie om je schoolreis zorgeloos mee te plannen.

Marlies geeft aan dat er goed met haar is meegedacht over de schoolreis naar Parijs, er bleven geen vragen onbeantwoord. Een uitstekende dienstverlening. Aangenaam contact met persoonlijk betrokken medewerksters. Haar ervaringen met Travel Inventive zijn enkel positief en als er weer een reis op het programma komt te staan voor volgend jaar zullen zij zeker weer een beroep doen op onze expertise.

We leven in ongelooflijk spannende tijden. Het corona-virus heeft iedereen in de greep, zo ook de reiswereld. De maatregelen die de Europese landen treffen hebben grote impact op het dagelijks leven en mogelijk ook op jullie schoolreis.

Mocht je op korte termijn een reis bij ons geboekt hebben en heb je nog geen beslissing genomen over omboeken of annuleren, neem dan contact met ons op. Uiteraard benaderen we zelf ook pro-actief onze klanten en werken we achter de schermen heel hard aan het annuleren, omboeken of voorbereiden van jullie (nieuwe) schoolreis. We doen onze uiterste best om snel te reageren en proactief een optimale service te verlenen. Door de drukte kan het gebeuren dat een reactie of bericht soms net wat langer op zich laat wachten. We vragen hiervoor je begrip. In de tussentijd: pas goed op jullie zelf.

sluiten