Londen

Schoolreis Londen

Let’s go to London!

Een schoolreis naar Londen

Wandelend over Camden Market. Verwonderd door het uitzicht vanuit de London Eye. Genietend van een musical in een typisch Londens theater… Je proeft de sfeer en voelt al snel: jij hebt de juiste schoolreis bestemming gekozen voor jouw leerlingen. Wat je ook zoekt tijdens je schoolreis, London has it all! 

The London CIty Story Game

Londen is ook bij uitstek de geschikte bestemming voor onze nieuwe reisconcepten. Kijk bijvoorbeeld gelijk naar onze nieuwste experience: the London City Story Game, waarin leerlingen op hele unieke wijze verbinding maken met de stad.

De stad Londen als speelveld voor nieuwe ontdekkingen

De fun factor maakt deel uit van jouw programma ter plaatse, maar leerlingen kunnen ook spelenderwijs life-skills leren. Een schoolreis is immers zoveel meer dan in een stad de grote musea aflopen. Weg zijn uit je vertrouwde omgeving. Je talenten ontdekken, je verbonden voelen met elkaar, terug- en vooruitkijken. En natuurlijk blijven we docenten maximaal ontzorgen.

Wil jij een studiereis naar Londen organiseren? Meemaken is het nieuwe leren. De mogelijkheden zijn zeer uitgebreid en divers en kunnen naar eigen voorkeur worden vormgegeven.

Via je online reispagina download je na boeking eenvoudig ruim 800 educatieve opdrachten. Gemaakt voor en door jou en je collega’s. Dit is wat leerlingen willen. Londen: de beste overzeese bestemming voor jouw schoolreis.

Ga jij voor een werkweek naar Londen met betekenis? Deel jouw reisplan met ons. Wij verrassen je met een inspirerend reisvoorstel waarin de leerling centraal staat. Samen maken we er een buitenlandse schoolreis van waar jouw leerlingen en collega’s nog lang over napraten. 

 Gemiddeld wordt een schoolreis naar Londen 250 dagen voor vertrek geboekt. Wanneer vertrek jij? Laat het ons weten.

Onze topics in Londen

De perfecte schoolreis samenstellen

Topic: Worden wie je bent
Topic

Topic: Worden wie je bent

De schoolreis ‘worden wie je bent’ is een complete schoolreis waarin leerlingen een sprong maken in hun persoonlijke ontwikkeling. Met leuke uitdagende opdrachtkaarten ...
Lees meer
Topic: City story game Londen
Topic

Topic: City story game Londen

Verbinding leggen met de stad Londen
Lees meer
Topic: De Wereld van Verschil
Topic

Topic: De Wereld van Verschil

Op reis met een groep leerlingen en docenten die allemaal verschillend zijn, dat is boeiend! We "reizen" allemaal samen op onze eigen manier. Wat fijn om jezelf daarvan bew...
Lees meer

Schoolreis ervaringen

Hoe ervaren andere klanten het?

Vind je het lastig om de juiste keuze te maken?

Ik help je verder om het beste uit je schoolreis te halen. Samen met jou filter ik jouw wensen binnen je budget in een mooi reisvoorstel. Ik geef je een verrassend advies met voorkeuren waar ik voor sta. En natuurlijk kijken we hoe we zoveel mogelijk impact kunnen creëren op reis voor je leerlingen.

Lotte Stevens
Lotte Stevens
Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Deze site is beschermd door reCAPTCHA. Het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.
× Wil je tips ontvangen voor Londen? Mail mij voor inspiratie!
...
Lotte