Schoolreis Londen

Schoolreis londen

Londen has it all!

Boek nu een unieke schoolreis naar Londen!

Wandelend over Camden Market. De wisseling van de wacht bij Buckingham Palace. Spannende verhalen over de geschiedenis in de London Dungeon. Verwonderd door het uitzicht vanuit de London Eye en genietend van een musical in een typisch Londens  theater… Je proeft de sfeer en voelt al snel: jij hebt de juiste schoolreisbestemming gekozen.

Bezoek tijdens de schoolreis naar Londen leuke wijken als Soho, Shoreditch en King's Cross en laat de leerlingen Engels spreken en proeven van de Engelse cultuur. Deze bruisende stad has it all: cultuur, historie en toffe bezienswaardigheden!

Offerte aanvragen
Schoolreis Londen

Wat je wilt weten voor je je schoolreis naar Londen boekt

We organiseerden ruim 1870 schoolreizen naar Londen.

Gemiddeld wordt een schoolreis naar Londen 250 dagen voor vertrek geboekt.

De drukste reismaanden in Londen zijn september, oktober, april en mei.

Groepsfoto schoolreis Engeland
Schoolreis Londen programma

Een passende schoolreis bij de belevingswereld van de leerlingen

Kies voor jouw leerlingen voor een studiereis Londen, werkweek Londen of schoolreis Londen. Een reis naar Londen prikkelt de zintuigen en creëert blijvende herinneringen. Naast deze herinneringen, is het voor de school uiteraard belangrijk dat de leerlingen iets leren over verbondenheid, zelfredzaamheid of het ontdekken van hun eigen talenten. Dit krijgt veel aandacht in de programma’s van Travel Inventive. Zo wordt een schoolreis meer dan alleen een leuke schoolreis.

Voor een geslaagde schoolreis in Londen, kies je daarom een ervaren organisator die inspeelt op de belevingswereld van de leerlingen. Wij nemen je graag het werk uit handen. Travel Inventive organiseert al ruim twintig jaar met veel plezier inventieve en interactieve schoolreizen naar Londen en andere bestemmingen.

Onze kijk op Londen

De perfecte schoolreis samenstellen

Schoolreis Londen programma
Online leskanaal

LessonUp

bekijk interactieve lessen
Nieuws

Brexit

Lees bericht

Praktische informatie

Vervoer
De meest gebruikelijke manier om naar Londen te reizen is een combinatie van de bus en ferry. Vervolgens zijn er twee opties, met de veerboot vanaf Duinkerken of Calais naar Dover in Engeland, of de Eurotunnel vanuit Calais naar Folkestone. De laatste optie is het snelst maar ook duurder, daarom wordt er vaak gekozen voor een overtocht met de veerboot. Kies je voor één van deze twee opties dan heb je in Londen je eigen bus ter beschikking. Handig als je  kiest te verblijven bij gastgezinnen.

Wil je liever op schoolreis met de trein naar Londen? Dan is dit voor kleinere groepen een uitstekende en betaalbare optie. Natuurlijk kun je ook vliegen Er zijn rechtstreekse verbindingen met Londen vanaf Schiphol Airport, Rotterdam Airport en Eindhoven Airport.

In het centrum van Londen reis je het snelst met de metro. Deze tickets regelen we uiteraard  graag voor je. Handig als je deze vooraf al hebt.

Accommodatie
Wil je jouw leerlingen volledig onderdompelen in de cultuur van Londen? Kies dan voor een verblijf in een gastgezin in Londen. Bijkomend voordeel voor docenten: je hebt je nachtrust terug op schoolreis.

Andere mogelijkheden die wij aanbieden zijn hotels of jeugdhotel/hostels. Voor grote groepen adviseren wij de accommodatie in Londen voor je schoolreis tenminste 6 maanden (liever nog eerder) van te voren te boeken.

Heb je interesse in een schoolreis naar Londen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan. Na  je offerte aanvraag  nemen wij contact met je op. We bespreken graag jouw reiswensen zodat wij de perfecte schoolreis voor je kunnen samenstellen. Vervolgens gaan we aan de slag met jouw wensen. Afhankelijk van jouw aanvraag gaan we vrijblijvend op zoek naar vervoer, accommodatie, restaurants en eventueel een programma ter plaatse. Denk aan educatieve bezoeken, excursies of een impactvol topic. Binnen 5 werkdagen ontvang je per mail een reisvoorstel en de boekingsovereenkomst. And that’s it. Voordat je het weet is jouw schoolreis Londen gepland!