Londen

Schoolreis Londen

Let’s go to London!

Let’s go to London!

Wandelend over Camden Market. Verwonderd door het uitzicht vanuit de London Eye. Genietend van een musical in een typisch Londens theater… Je proeft de sfeer en voelt al snel: jij hebt de juiste schoolreis bestemming gekozen voor jouw leerlingen. Wat je ook zoekt tijdens je schoolreis, London has it all!

De fun factor maakt deel uit van jouw programma ter plaatse, maar leerlingen kunnen ook spelenderwijs life-skills leren. Een schoolreis is immers zoveel meer dan in een stad de grote musea aflopen. Weg zijn uit je vertrouwde omgeving. Je talenten ontdekken, je verbonden voelen met elkaar, terug- en vooruitkijken. En natuurlijk blijven we docenten maximaal ontzorgen.

Via je online reispagina download je na boeking eenvoudig ruim 800 educatieve opdrachten. Gemaakt voor en door jou en je collega’s. Dit is wat leerlingen willen. Londen: de beste overzeese bestemming voor jouw schoolreis.

Ga jij voor een buitenlandse schoolreis met betekenis? Deel jouw reisplan met ons. Wij verrassen je met een inspirerend reisvoorstel waarin de leerling centraal staat. Samen maken we er een buitenlandse schoolreis van waar jouw leerlingen en collega’s nog lang over napraten. 

 Gemiddeld wordt een schoolreis naar Londen 250 dagen voor vertrek geboekt. Wanneer vertrek jij? Laat het ons weten.

De perfecte schoolreis samenstellen

Beknopte uitleg over de thema's en samenstellen van de reis met het percentage systeem waar jullie mee wensen te gaan werken.
Topic 'Worden wie je bent'

Topic 'Worden wie je bent'

Meer inzicht in ambities, drijfveren en talenten
Lees meer
Topic 'City Story Game'

Topic 'City Story Game'

Verbinding leggen met de bestemming
Lees meer
Schoolreis ervaringen
Hoe ervaren andere klanten het?
Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!