Bezoek Slot Belvedere in Wenen op schoolreis

Schoolreis Wenen

Wien ist anders!

Boek nu een unieke schoolreis naar Wenen!

Wenen zou top of mind moeten staan: een bruisende metropool met klassieke bezienswaardigheden. Wat wil je nog meer voor je leerlingen?! Qua musea is er voor ieder wat wils. Je bekijkt klassieke meesters in het Kunsthistorisches Museum of moderne kunst in MUMOK.

Laat je leerlingen kennis maken met bekende componisten als Mozart en Beethoven, wandelend of fietsend door het historisch centrum, breng een bezoek aan een Kaffeehaus en eet de bekende Sachertorte of proef de échte schnitzel!

Offerte aanvragen
Op schoolreis naar Wenen

Wat je wilt weten voor je je schoolreis naar Wenen boekt

Gemiddeld wordt een schoolreis naar Wenen 191 dagen voor vertrek geboekt.

De drukste reismaanden in Wenen zijn september, oktober, april en mei.

98% van onze klanten beveelt ons aan.

Zekerheid van de ANVR en SGRZ.

Schoolreis Wenen
Studiereis Wenen

Een passende reis bij de belevingswereld van de leerlingen

Wenen is bij uitstek een geschikte bestemming voor een meerdaagse schoolreis. Een studiereis Wenen prikkelt de zintuigen en er worden blijvende herinneringen gecreëerd. Naast deze herinneringen, is het voor de school uiteraard belangrijk dat de leerlingen iets leren over verbondenheid, zelfredzaamheid of het ontdekken van je eigen talenten. Dit heeft veel aandacht in de programma’s van Travel Inventive. Zo wordt een schoolreis meer dan alleen een leuke schoolreis.

Voor een geslaagde schoolreis in Wenen, kies je daarom een ervaren organisator die inspeelt op de belevingswereld van de leerlingen. Wij nemen je graag het werk uit handen. Travel Inventive organiseert al ruim twintig jaar met veel plezier inventieve en interactieve schoolreizen naar Wenen en andere bestemmingen.

Onze kijk op Wenen

De perfecte schoolreis samenstellen

Workshop wenen
Workshop

Wereld van Verschil

Bekijk Workshop

Praktische informatie

Vervoer
Op schoolreis naar Wenen met het vliegtuig behoort tot één van de mogelijkheden. Vanaf Schiphol Airport en Eindhoven airport zijn er rechtstreekse verbindingen met Wenen.  

Ook is het mogelijk met de bus of trein naar Wenen af te reizen. Een langere maar milieubewuste optie voor je schoolreis.

Accommodatie
In Wenen is het mogelijk te verblijven in hotels of jeugdhotel/hostels. Voor grote groepen adviseren wij de accommodatie voor uw schoolreis tenminste 6 maanden (liever nog eerder) van te voren te boeken.

Heb je interesse in een schoolreis naar Wenen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan. Na  je offerte aanvraag  nemen wij contact met je op. We bespreken graag jouw reiswensen zodat wij de perfecte schoolreis voor je kunnen samenstellen. Vervolgens gaan we aan de slag met jouw wensen. Afhankelijk van jouw aanvraag gaan we vrijblijvend op zoek naar vervoer, accommodatie, restaurants en eventueel een programma ter plaatse. Denk aan educatieve bezoeken, excursies of een impactvol topic. Binnen 5 werkdagen ontvang je per mail een reisvoorstel en de boekingsovereenkomst. And that’s it. Voordat je het weet staat jouw schoolreis Wenen op de planning!