Studiereis Londen

Meer weten?

Wij informeren je graag!

Een studiereis in Londen – ‘what could possibly go wrong??’

Je hebt het idee een ‘Studiereis Londen’ te organiseren. Goed plan! Waar anders vind je een stad die zoveel historie, karakteristiek en veelzijdigheid uitademt in één zin?

Het deftige Buckingham Palace dat op steenworpafstand ligt van de geurige Indiaase foodstands. Alternatieve en rauwe cultbewegingen, tegenover de glitter en de glamour van de posh. Het chique correcte Engels, maar ook de onverstaanbare platte accenten. De broedplaats van de popmuziek en showbizz, maar ook een regenboog aan experimentele straatartiesten. De gezellige Camden-streetmarkets tegenover het reusachtige Harrods. En het swingende London Circus v.s. het kolkende Emirates Stadium van Arsenal.

Ok, dat was meer dan één zin. Maar ja, tijdens zo’n studiereis in Londen raak je immers niet uit-ge-praat toch? Jammer alleen dat er allang niemand meer naar je luistert…

Studiereis Londen anno 2018 – Meemaken is het nieuwe leren

Zou jij tijdens jouw studiereis Londen uitgelegd willen krijgen - of zou je Londen willen beleven?

‘Tell me and I'll forget, Show me and I'll remember, Involve me and I'll understand’
 - Benjamin Franklin

Van kattenfoto tot terreurdreigingen, van actualiteit tot reisverslag. Nog nooit in de geschiedenis van de mens werden er zulke grote hoeveelheden informatie foto’s, video en andere verhalen met elkaar gedeeld. Of je er nu naar op zoek bent of niet.

Hoewel dit ook zijn positieve kanten heeft, zijn we hierdoor steeds minder snel onder de indruk en eerder geneigd naar gemakzucht. Tijdens een studiereis door Londen wil je juist dat de zintuigen geprikkeld worden en leerlingen weer hun ontdekkingsdrang terugvinden. Persoonlijk contact, uitdaging, teamspirit en vrijheid. Daarmee creëer je pas echt beleving en herinneringen. En zullen zij de rest van hun leven bij het woord ‘studiereis’ aan Londen terugdenken.

Een Studiereis Londen via Inventive Travel zelf vormgeven?

Met onze populaire studiereis totaalpakketten in steden als Berlijn, Rome, Barcelona en natuurlijk Londen, hebben wij een formule ontwikkeld welke uniek is in de markt. De mogelijkheden zijn zeer uitgebreid en divers en kunnen naar eigen voorkeur worden vormgegeven. Met behulp van 800 verschillende modules bepaal je met behulp van onze specialisten wat de studiereis in Londen tot een onvergetelijke beleving gaat maken.

De deelnemers van de studiereis krijgen tijdens hun verblijf in Londen een levens verrijkende ervaring die ze nooit zullen vergeten. Zo krijgen ze inzichten in verschillende culturen en  ontdekken ze spelenderwijs indrukwekkende en iconische locaties. Maar ook door samenwerking in groepsopdrachten trainen zij hun sociale vaardigheden en ‘life-skills’. Minstens zo belangrijk is volgens ons de fun-factor. Uiteindelijk gaat het er ons om dat iedereen een geweldige tijd heeft tijdens de studiereis in Londen.

Nieuwsgierig naar ervaringen van onze klanten? Lees hun verhalen om te zien wat een studiereis naar Londen of één van onze andere bestemmingen voor hun betekend heeft. 

Meer informatie over onze ‘Studiereis Londen’?

Wil jij ook een betekenisvolle studiereis in Londen voor jouw leerlingen? Vraag dan vrijblijvend een offerte bij ons op of neem direct contact op. Ook voor studiereizen naar andere wereldwijde bestemmingen Inventive expert op het gebied van betekenisvolle studiereizen.

Ellen Weijand
Ellen Weijand