Schoolreis programma in Nederland

Holland special: sluit je schooljaar positief af

Special voor je leerlingen

'Holland Special' voor scholieren

Intro: een uniek 3-daags impactvol programma vanaf € 195,- zonder verblijf.
Alle onderdelen zijn los te boeken. Minimale afname 3 onderdelen.

Dag 1: eindelijk op pad!

Bijzondere ontmoetingen:
leerlingen bezoeken markante mensen in hun woonhuis, atelier of werkplaats. Personen die een bijzondere draai aan hun leven hebben gegeven. 

Ludieke GPS City Game:
teams dagen elkaar met een speciale smartphone uit en leggen virtuele valstrikken! Het spel stimuleert samenwerken, verbinding, interactie en contact maken met mensen op bestemming. Soms leerzaam: soms gewoon hilarisch gezellig. Tip: aan te vullen met eigen vragen. 

Dag 2: offline ervaring in de natuur

Nature quest met Travel Inventive op schoolreis in Nederland

Leerlingen verleggen hun grenzen in de natuur onder professionele ervaren begeleiding. Een lespakket heeft ze voorbereid op de dag. Een volledige offline ervaring!  

Cursus verdwalen: leerlingen verdwalen in verschillende stappen door de natuur. Wat is nodig om de volgende stap te zetten? Dat ontdekken ze onderweg als ze leren om te gaan met onzekerheid.

IJskoude training: een duik in koud natuurwater of een ijsbad geeft je leerlingen en enorme boost. De training bestaat uit verschillende oefeningen in ademhalen en mindset om het koude water aan te kunnen. Deze intensieve dag sluiten we gezellig samen af rond het kampvuur. 

 

Dag 3: 3D game & fun expeditie

Micro expeditie op schoolreis in Nederland

Dag 3: 3D game & Fun

Tijd voor creativiteit: leerlingen maken een echte 3D game. Zo leren ze over storytelling, game design en tekenen. Het resultaat? Een volledig speelbare zelfbedachte en vormgegeven 3D game. 

Expeditie der elementen: je sluit het programma af met een bijzondere uitdaging, gebaseerd op Expeditie Robinson. Leerlingen nemen het op tegen de elementen water, aarde, lucht en vuur. Alleen door uitmuntend teamwork winnen de teams aanwijzingen. Welk team overwint als eerste het vuur?