Parijs

Schoolreis Parijs

Oui, oui, Paris!

Oui, oui, Paris!

Kijkend naar de Mona Lisa in Musée du Louvre, genietend van het uniek uitzicht vanaf de Eiffeltoren. Parijs heeft een enorme aantrekkingskracht. Ontdek de geschiedenis en schatten uit de oudheid en proef de Franse sfeer in Montmartre. Paris is always a good idea!

De fun factor maakt deel uit van jouw programma ter plaatse, maar leerlingen kunnen ook spelenderwijs life-skills leren. Een schoolreis is immers zoveel meer dan in een stad de grote musea aflopen. Weg zijn uit je vertrouwde omgeving. Je talenten ontdekken, je verbonden voelen met elkaar, terug- en vooruitkijken. En natuurlijk blijven we docenten maximaal ontzorgen.

Via je online reispagina download je na boeking eenvoudig ruim 800 educatieve opdrachten. Gemaakt voor en door jou en je collega’s. Dit is wat leerlingen willen. Parijs: ideale bestemming voor jouw schoolreis.

Ga jij voor een buitenlandse schoolreis met betekenis? Deel jouw reisplan met ons. Wij verrassen je met een inspirerend reisvoorstel waarin de leerling centraal staat. Samen maken we er een buitenlandse schoolreis van waar jouw leerlingen en collega’s nog lang over napraten.

Gemiddeld wordt een schoolreis naar Parijs 265 dagen voor vertrek geboekt. 

De perfecte schoolreis samenstellen

Beknopte uitleg over de thema's en samenstellen van de reis met het percentage systeem waar jullie mee wensen te gaan werken.
Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!