Parijs

Schoolreis Parijs

Oui, oui, Paris!

Oui, oui, Paris!

Kijkend naar de Mona Lisa in Musée du Louvre, genietend van het uniek uitzicht vanaf de Eiffeltoren. Parijs heeft een enorme aantrekkingskracht. Ontdek de geschiedenis en schatten uit de oudheid en proef de Franse sfeer in Montmartre. Paris is always a good idea!

Onze reisconcepten sluiten aan bij de belevingswereld en de behoefte van jongeren. Een schoolreis is een uitgelezen kans om nieuwe dingen te leren en ontdekken, vrij van patronen en gewoontes. Weg uit je vertrouwde omgeving. Zo stimuleren we dat jongeren meer richting geven aan hun passie en talent.  

Wil jij een volledig verzorgde werkweek naar Parijs? Daag je leerlingen uit en laat ze Parijs zelf ontdekken. 

Via je online reispagina download je na boeking eenvoudig ruim 800 educatieve opdrachten. Gemaakt voor en door jou en je collega’s. Dit is wat leerlingen willen. Parijs: ideale bestemming voor jouw schoolreis.

Ga jij voor een studiereis naar Parijs met betekenis? Deel jouw reisplan met ons. Wij verrassen je met een inspirerend reisvoorstel waarin de leerling centraal staat. Samen maken we er een buitenlandse schoolreis van waar jouw leerlingen en collega’s nog lang over napraten.

Gemiddeld wordt een schoolreis naar Parijs 265 dagen voor vertrek geboekt. Wanneer vertrek jij? Laat het ons weten.

Onze topics in Parijs

De perfecte schoolreis samenstellen

Topic: Horeca Frankrijk
Topic

Topic: Horeca Frankrijk

Combineer de Champagnestreek met Parijs. Na aankomst in Parijs is een verkennende stadstour onder leiding van een professional altijd een prima start. Een onvergetelijke er...
Lees meer
Topic: De Wereld van Verschil
Topic

Topic: De Wereld van Verschil

Op reis met een groep leerlingen en docenten die allemaal verschillend zijn, dat is boeiend! We "reizen" allemaal samen op onze eigen manier. Wat fijn om jezelf daarvan bew...
Lees meer

Schoolreis ervaringen

Hoe ervaren andere klanten het?
Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Deze site is beschermd door reCAPTCHA. Het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.
× Wil je tips ontvangen voor Parijs? Mail mij voor inspiratie!
...