Jouw schoolreis of studiereis naar Parijs

Schoolreis Parijs, Parijsreis

bestemming overzicht

Zodra je leerlingen Parijs binnenkomen, zien ze direct de Arc de Triomphe, Eiffeltoren en Sacre Coeur. Deze highlights van Parijs toornen uit boven de stad. De Franse kunst en cultuur spreken tot ieders verbeelding. De reis is begonnen.

Schoolreis Parijs: interactief leren

Onze klanten die een schoolreis of studiereis Parijs boeken, benutten frequent hun online reispagina. Hier download je na boeking eenvoudig ruim 800 educatieve opdrachten. Zo stimuleer je direct betrokkenheid bij je leerlingen. De interactieve ontdekkingstochten door Parijs en de musea slaan aan. Ook de vele films met pedagogische dossiers zijn populair, vooral in de lessen ter voorbereiding op de schoolreis. Een verblijf in gastgezinnen Parijs versterkt de bijzondere ervaring van de leerlingen. Ze spreken Frans en winnen zelfvertrouwen.
 

Populaire topexcursies op schoolreis in Parijs

Nog altijd met stip op 1 is een bezoek aan de Eiffeltoren. Los van het prachtige uitzicht, download je via onze site ook educatieve opdrachten ter voorbereiding op het bezoek. Onze Crazy 20 is altijd populair tijdens de schoolreis Parijs. Het Louvre en Musée d'Orsay blijven de meest bezochte musea op schoolreis in Parijs. Groepen beoordelen het kleinere musée Rodin ook altijd positief. Als het budget en de tijd het toelaat blijft het bezoek aan Disneyland voor scholieren een feestelijke afsluiting van de schoolreis Parijs. 

Jouw studiereis naar Parijs plannen

Ben je benieuwd naar de kosten van jouw schoolreis of studiereis Parijs? Met onze gratis tool zie je direct de vanaf prijs online in beeld. Staan jouw wensen er niet tussen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan voor jouw schoolreis. Parijs omarmt je met haar charme!

4-daagse schoolreis in laagseizoen met 50 personen, inclusief:

  • Vervoer per luxe touringcar en verblijf in jeugdhotel
  • Educatieve programmaondersteuning
  • Draaiboek van uw reis
  • Dekking ANVR, SGR en Calamiteitenfonds
  • Elke 20ste deelnemer reist gratis
€154 p.p.

Zoek in 853 buitenlandse schoolreisexcursies

Met onze schoolreisplanner selecteer je direct online uw excursies voor uw buitenlandse schoolreis. Met één druk op de knop downloadt je educatieve opdrachten over uw schoolreisbestemming. Zo regel je snel en efficiënt uw schoolreis programma.

 

Plan mijn programma

Hier vind je de beste accommodatiebeoordelingen voor en door onze klanten. Docenten beoordelen hun verblijf na afloop van elke schoolreis. Zo waarborgen wij de kwaliteit van onze accommodaties en helpen we je keuzes te maken in het grote aanbod van verblijfsmogelijkheden.
Scroll naar:

Jeugdhotels

Perfecte locatie
Goede faciliteiten voor schoolgroepen
Servicegericht
Klantbeoordeling8,0
PrijsklasseStandaard
Toplocatie
Keurig jeugdhotel voor schoolgroepen
Vriendelijk personeel
Klantbeoordeling7,5
PrijsklasseStandaard

Gastgezinnen

Paris Bondoufle
Kundige lokale organisator
Goede maaltijden bij gastgezinnen
Vriendelijke gezinnen
Klantbeoordeling8,0
PrijsklasseStandaard
Paris Eaubonne
Leerlingen te spreken over kwaliteit gezinnen
Goede lokale organisator
Klantbeoordeling8,0
PrijsklasseStandaard

Hotels

Goede prijs-kwaliteitverhouding
Ensuite kamers
Goede verbinding met centrum Parijs
Klantbeoordeling7,5
PrijsklasseBudget
Prima hotel voor schoolgroepen met goed ontbijt
Ensuite kamers
Goede prijs-kwaliteitverhouding
Klantbeoordeling7,0
PrijsklasseBudget