Parijs

Schoolreis Parijs

Oui, oui, Paris!

Oui, oui, Paris!

Kijkend naar de Mona Lisa in Musée du Louvre, genietend van het uniek uitzicht vanaf de Eiffeltoren. Parijs heeft een enorme aantrekkingskracht. Ontdek de geschiedenis en schatten uit de oudheid en proef de Franse sfeer in Montmartre. Paris is always a good idea!

Onze reisconcepten sluiten aan bij de belevingswereld en de behoefte van jongeren. Een schoolreis is een uitgelezen kans om nieuwe dingen te leren en ontdekken, vrij van patronen en gewoontes. Weg uit je vertrouwde omgeving. Zo stimuleren we dat jongeren meer richting geven aan hun passie en talent.  

Via je online reispagina download je na boeking eenvoudig ruim 800 educatieve opdrachten. Gemaakt voor en door jou en je collega’s. Dit is wat leerlingen willen. Parijs: ideale bestemming voor jouw schoolreis.

Ga jij voor een buitenlandse schoolreis met betekenis? Deel jouw reisplan met ons. Wij verrassen je met een inspirerend reisvoorstel waarin de leerling centraal staat. Samen maken we er een buitenlandse schoolreis van waar jouw leerlingen en collega’s nog lang over napraten.

Gemiddeld wordt een schoolreis naar Parijs 265 dagen voor vertrek geboekt. Wanneer vertrek jij? Laat het ons weten.

De perfecte schoolreis samenstellen

Beknopte uitleg over de thema's en samenstellen van de reis met het percentage systeem waar jullie mee wensen te gaan werken.
Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!