Schoolreis Parijs

Schoolreis Parijs

Qui, Qui, Paris!

Boek nu een unieke schoolreis naar Parijs!

Parijs.. is het de stad van het licht, de stad van de liefde, de stad van de mode of stad van de moderne kunst? Aan rijke historie, cultuur, mode, kunst en architectuur in ieder geval geen gebrek. Parijs heeft alles in zich voor een leerzame schoolreis!

De entree in Parijs blijft altijd een bijzondere ervaring voor scholieren. Er komt namelijk een moment dat de Eiffeltoren ergens herkenbaar bovenuit steekt. Tijdens de schoolreis naar Parijs kunnen leerlingen kennismaken met de geschiedenis, muziek en de filmcultuur van de stad. In Parijs ligt op elke straathoek wel een verhaal dat leerlingen boeit. Ontdek de stad op de fiets, kom tot rust in het park ‘Bois de Boulogne’ en bezoek één van de vele musea.

Offerte aanvragen
Op fietstour tijdens je werkweek Parijs

Wat je wilt weten voor je je schoolreis naar Parijs boekt

We organiseerden ruim 1341 schoolreizen naar Parijs.

Gemiddeld wordt een schoolreis naar Parijs 265 dagen voor vertrek geboekt.

De drukste reismaanden in Parijs zijn september, oktober, april en mei.

Zekerheid van de ANVR en SGRZ.

Groepsfoto schoolreis Parijs
Schoolreis Frankrijk

Een passende reis bij de belevingswereld van de leerlingen

Kies voor jouw leerlingen voor een studiereis Parijs, werkweek Parijs of schoolreis Parijs in de lichtstad. Een studiereis naar Parijs prikkelt de zintuigen en er worden blijvende herinneringen gecreëerd. Naast deze herinneringen, is het voor de school uiteraard belangrijk dat de leerlingen iets leren over verbondenheid, zelfredzaamheid of het ontdekken van je eigen talenten. Dit heeft veel aandacht in de programma’s van Travel Inventive. Zo wordt een schoolreis meer dan alleen een leuke schoolreis.

Voor een geslaagde schoolreis in Parijs, kies je daarom een ervaren organisator die inspeelt op de belevingswereld van de leerlingen. Wij nemen je graag het werk uit handen. Travel Inventive organiseert al ruim twintig jaar met veel plezier inventieve en interactieve schoolreizen naar Parijs en andere bestemmingen.

Onze kijk op Parijs

De perfecte schoolreis samenstellen

Online lessen Parijs
Online leskanaal

LessonUp

bekijk interactieve lessen
Horeca reizen frankrijk
Programma

Horeca reizen

bekijk programma
Buitenlandse schoolreizen
Artikel

De favoriete bestemming van Monique

Bekijk artikel
Workshop Parijs
Workshop

Wereld van Verschil

bekijk workshop

Praktische informatie

Vervoer
De bus is het ideale vervoermiddel voor een schoolreis naar Parijs. Dit is de voordeligste optie voor groepen en is tevens comfortabel en milieubewust. Je hebt dan in Parijs je eigen bus ter beschikking. Extra handig als je  kiest te verblijven bij gastgezinnen.

Wil je liever op schoolreis met de trein naar Parijs? Dan is dit voor kleinere groepen een uitstekende en betaalbare optie. Vanaf Amsterdam CS, Schiphol en Rotterdam DS zijn er rechtstreekse verbindingen met Parijs. In 3 uur sta je in het centrum van Parijs.

Verder is het ook nog een mogelijk om naar Parijs te vliegen.

In het centrum van Parijs reis je het snelst met de metro. Deze tickets regelen we uiteraard  graag voor je. Wel zo praktisch als je deze voor vertrek in huis hebt.

Accommodatie
Wil je jouw leerlingen volledig onderdompelen in de Franse cultuur, dan kunnen de leerlingen verblijven in gastgezinnen. Bijkomend voordeel voor docenten: je hebt je nachtrust terug op schoolreis.

Andere mogelijkheden die wij aanbieden zijn hotels of jeugdhotel/hostels. Voor grote groepen adviseren wij de accommodatie voor je schoolreis tenminste 6 maanden (liever nog eerder) van te voren te boeken.

Heb je interesse in een schoolreis naar Parijs? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan. Na  je offerte aanvraag  nemen wij contact met je op. We bespreken graag jouw reiswensen zodat wij de perfecte schoolreis voor je kunnen samenstellen. Vervolgens gaan we aan de slag met jouw wensen. Afhankelijk van jouw aanvraag gaan we vrijblijvend op zoek naar vervoer, accommodatie, restaurants en eventueel een programma ter plaatse. Denk aan educatieve bezoeken, excursies of een impactvol topic. Binnen 5 werkdagen ontvang je per mail een reisvoorstel en de boekingsovereenkomst. And that’s it. Voordat je het weet staat jouw schoolreis parijs op de planning!