Schoolreizen buiten Europa

Ontdek de wereld, ontdek jezelf

Op schoolreis buiten Europa

Lokale ontmoetingen wereldwijd

Zodra je over de wereld reist, ontdek je bijzondere culturen & gebruiken. Jongeren leren dat het leven anders is dan thuis. Het zien en ervaren van de verschillen verbreed de horizon van je leerlingen. De bestemming echt leren kennen van binnenuit: dat staat centraal bij onze schoolreizen buiten Europa. Op iedere bestemming dompelen we de jongeren in de lokale cultuur. We reizen rond en jongeren bezoeken hele verschillende projecten. Zo leren kijken door de ogen van een ander.
Expeditiereizen
Expeditiereizen

Op iedere bestemming andere impactvolle ervaringen

Neem je leerlingen mee op expeditiereis!

Lotte Stevens
Lotte Stevens

Welke bestemming past bij jouw leerlingen?

Vertel mij je wensen, dan kunnen we samen de beste bestemming bepalen voor jouw buitenlandse schoolreis! Ik help je graag verder om de horizon van je leerlingen te verbreden. Zo bouwen we samen aan een verrassend programma met maximale impact.

We leven in ongelooflijk spannende tijden. Het corona-virus heeft iedereen in de greep, zo ook de reiswereld. De maatregelen die de Europese landen treffen hebben grote impact op het dagelijks leven en mogelijk ook op jullie schoolreis.

Mocht je op korte termijn een reis bij ons geboekt hebben en heb je nog geen beslissing genomen over omboeken of annuleren, neem dan contact met ons op. Uiteraard benaderen we zelf ook pro-actief onze klanten en werken we achter de schermen heel hard aan het annuleren, omboeken of voorbereiden van jullie (nieuwe) schoolreis. We doen onze uiterste best om snel te reageren en proactief een optimale service te verlenen. Door de drukte kan het gebeuren dat een reactie of bericht soms net wat langer op zich laat wachten. We vragen hiervoor je begrip. In de tussentijd: pas goed op jullie zelf.

sluiten