Onze droom

Onze droom

Op weg naar onze droom: impact creëren voor onze jonge doelgroep

De droom: jongeren helpen te ontdekken wat hen drijft

Onze droom groeide in de afgelopen 20 jaar door talloze bijzondere verhalen en ervaringen. Het bracht ons steeds dichter bij onze purpose die draait om persoonlijke groei. We dromen van impactvolle schoolreizen die een ‘lifelasting effect’ hebben op jongeren. Juist op het moment waarop jongeren zonder ouders in het buitenland zijn, komen ervaringen extra binnen. Dit moment benutten we om bewustzijn te creëren over passie, talent & drijfveren.
Persoonlijke groei op schoolreis
Persoonlijke groei op schoolreis

Impactvolle ervaringen creëren op schoolreis

Onze reisconcepten sluiten aan bij de belevingswereld en de behoefte van jongeren. Een schoolreis is een uitgelezen kans om nieuwe dingen te leren en ontdekken, vrij van patronen en gewoontes. Weg uit je vertrouwde omgeving. Zo stimuleren we dat jongeren meer richting geven aan hun passie & talent.  

ons schoolreisteam

wie wij zijn

Buitenlandse schoolreizen organiseren doen we al even bij Travel Inventive. Dat kunnen we inmiddels heel goed. En dit blijven we zeker doen. In 20 jaar realiseerden we zo'n 5000 schoolreizen. Onze droom gaat verder. Ons team droomt van impactvolle schoolreizen voor onze jonge doelgroep. Schoolreizen die iets losmaken en jongeren tot nadenken stemmen. Zo helpen we jongeren op reis, buiten hun vertrouwde omgeving, hun passies te vinden en te volgen. Op zoek naar datgene wat hen daadwerkelijk drijft.

bekijk de specialisten
wie wij zijn

onze partners

wij doen het niet alleen

We willen u ontzorgen van in het regelen van de schoolreis voor uw groep. Daarom beiden wij een totaalpakket waardoor u van alle gemaken voorzien bent.

Het regelen van de reis, verblijfplaats, vervoer en de activiteiten nemen wij voor je uit handen. Er zijn tal van mogelijkheden en we proberen samen de beste oplossing voor u te vinden.

Partner worden?
wij doen het niet alleen

Hoe het allemaal begon

Ons verhaal

Het verhaal van Travel Inventive startte relatief spontaan. Soms gebeuren de goede dingen vanzelf. Vallen kwartjes in één keer. Zo ook met de start van Travel Inventive toen Oprichter Ellen na 5 jaar dienstverband in de bruisende toeristische branche 20 jaar geleden de balans opmaakte. Het skaten naar het werk was opgegeven voor een uitdagende nieuwe functie in Delft. Na een jaar lang filerijden richting een tegenvallende baan hakte Ellen de knoop door.

Lees het hele verhaal!
Ons verhaal

Waarden en gedragsprincipes

na ruim 4.000 schoolriezen, maakten we balans op. waar staan we voor. wat doen we wel, want doen we niet. de vier peilers hiernaast omschrijven het Travel Inventive gedrag in waarden en normen

  • klantgerichthied gebaseerd op respect
  • ontwikkeling
  • betrouwbaar
  • collegaliteit gebaseerd op respect