Terug naar overzicht

Esther

Projectleider schoolreizen & Finance

Graag op zoek naar minder standaard bestemmingen

Na het behalen van de opleiding Middelbare Hotelschool in Rotterdam ontbrak er toch nog een uitdaging in mijn toenmalige werk. Tijdens de opleiding Management Toerisme aan de NHTV in Breda heb ik meer uitgebreide kennis opgedaan en mij meer gericht op de uitdagende kant van het toerisme, zoals Touroperating en Revenue Management.

Aansluitend op deze opleiding werd ik direct aan boord gehaald bij Travel Inventive, waar ik inmiddels meer dan 5 jaar werkzaam ben als Travelconsultant. In deze baan vind ik de uitdaging in een schoolreis tot in de puntjes organiseren, waarbij creativiteit in plannen en organiseren, betaalbare oplossingen zoeken en meedenken met klanten de hoofdrol spelen. Nét dat onverwachte stapje extra zetten voor de klanten, maakt volgens mij het verschil. Uiteindelijk hoor ik graag na terugkomst van de groep de enthousiaste verhalen en spreek ik het liefst een docent die met een zeer tevreden gevoel kan terugkijken op de organisatie van onze geslaagde reis.

 

Esther Visser
Esther Visser

Meer over Esther

Een van mijn favoriete bestemmingen blijft Londen, maar ook ben ik graag op zoek naar minder standaard bestemmingen om reizen te ontwikkelen. Zoals een studiegerichte culinaire wijnreis naar Duitsland of een mooie culturele reis naar Zuidwest Engeland!

Ik ben benieuwd naar jouw schoolreisplan. Stuur mij een berichtje of check mijn LinkedIn profiel als je meer over mij te weten wilt komen.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste schoolreisnieuws? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief of volg ons op Facebook!  

Graag op zoek naar minder standaard bestemmingen

Werkdagen: maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag