Bologna als schoolreis bestemming

schoolreis Bologna

BENVENUTI IN EMILIA-ROMAGNA!

Boek nu een unieke schoolreis naar Bologna!

Ontwijk de drukte in Rome en kies voor Bologna. La Grassa heeft alles wat je hart begeert! Je kan hier prima een aantal dagen vertoeven met jouw leerlingen. Pasta-workshops, sightseeing, street art... noem het op. De vele portico's leiden je eindeloos door de stad. Een deel van de portico's in de stad heeft een UNESCO notering. Ga je mee op zoek naar het best bewaarde geheim van Bologna aan de straat Via Piella 18?

Offerte aanvragen
Op schoolreis in Bologna

Wat je wilt weten voor je je schoolreis naar Bologna boekt

Gemiddeld wordt een schoolreis naar Bologna 195 dagen voor vertrek geboekt.

98% van onze klanten beveelt ons aan.

Travel Inventive biedt zekerheid van de ANVR en SGRZ.

Studiereis Bologna
Op schoolreis naar Piazza Maggiore in Bologna

Een passende reis bij de belevingswereld van de leerlingen

Bologna is bij uitstek een geschikte bestemming voor een meerdaagse schoolreis, studiereis of werkweek. Een  studiereis naar Bologna prikkelt de zintuigen en er worden blijvende herinneringen gecreëerd. Naast deze herinneringen, is het voor de school uiteraard belangrijk dat de leerlingen iets leren over verbondenheid, zelfredzaamheid of het ontdekken van je eigen talenten. Dit heeft veel aandacht in de programma’s van Travel Inventive. Zo wordt een schoolreis meer dan alleen een leuke schoolreis.

Voor een geslaagde schoolreis in Bologna, kies je daarom een ervaren organisator die inspeelt op de belevingswereld van de leerlingen. Wij nemen je graag het werk uit handen. Travel Inventive organiseert al ruim twintig jaar met veel plezier inventieve en interactieve schoolreizen naar Bologna en andere bestemmingen.

Praktische informatie

Vervoer
Op schoolreis naar Bologna met het vliegtuig behoort tot één van de mogelijkheden. Vanaf Schiphol Airport en Eindhoven airport zijn er rechtstreekse verbindingen met Bologna. Is jouw school in het Zuiden of het Oosten van het land gevestigd, dan kan vliegen vanaf Brussel Airport, Charleroi Airport of Düsseldorf Airport soms ook lonen.

Ook is het mogelijk met de bus of trein naar Bologna af te reizen. Een langere maar milieubewuste optie voor je schoolreis.

Accommodatie
In Bologna is het mogelijk te verblijven in hotels of jeugdhotel/hostels. Voor grote groepen adviseren wij de accommodatie voor je schoolreis tenminste 6 maanden (liever nog eerder) van te voren te boeken.

Heb je interesse in een schoolreis naar Bologna? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan. Na  je offerte aanvraag nemen wij contact met je op. We bespreken graag jouw reiswensen zodat wij de perfecte schoolreis voor je kunnen samenstellen. Vervolgens gaan we aan de slag met jouw wensen. Afhankelijk van jouw aanvraag gaan we vrijblijvend op zoek naar vervoer, accommodatie, restaurants en eventueel een programma ter plaatse. Denk aan educatieve bezoeken, excursies of een impactvol topic. Binnen 5 werkdagen ontvang je per mail een reisvoorstel en de boekingsovereenkomst. And that’s it. Voordat je het weet zijn jouw schoolreisplannen gemaakt.