Bologna

Schoolreis Bologna

Benvenuti in Emilia-Romagna!

Benvenuti in Emilia-Romagna!

Ontwijk de drukte in Rome en kies voor Bologna. La Grassa heeft alles wat je hart begeert! Je kan hier prima een aantal dagen vertoeven met jouw leerlingen. Pasta-workshops, sightseeing, street art... noem het op. De vele portico's leiden je eindeloos door de stad. Een deel van de portico's in de stad heeft een UNESCO notering. Ga je mee op zoek naar het best bewaarde geheim van Bologna aan de straat Via Piella 18?

Tip! Deze regio is uitermate geschikt voor beroepsgerichte studiereizen in de Automotive branche. Start de menselijke motor na aankomst op dag 1 door samen gezellig te gaan fietsen door één van de mooie steden in deze Italiaanse streek. Neem op dag 2 een kijkje in de fabriek van Lamborghini en ga naar het Ferrari Museum. Dit fraaie museum draagt de mythe van het merk Ferrari uit met een grote variatie aan modellen.

Meemaken is het nieuwe leren! Ben jij er klaar voor om Bologna en omstreken te ontdekken met jouw leerlingen? Deel je plannen met ons en wij zullen je verrassen met een inspirerend reisvoorstel.

Onze topics in Bologna

De perfecte schoolreis samenstellen

Topic: Automotive Motor Valley
Topic

Topic: Automotive Motor Valley

Start de menselijke motor na aankomst op dag 1 door samen gezellig te gaan fietsen door één van de mooie steden in deze Italiaanse streek. Neem op dag 2 een kijkje in de ...
Lees meer
Topic: De Wereld van Verschil
Topic

Topic: De Wereld van Verschil

Op reis met een groep leerlingen en docenten die allemaal verschillend zijn, dat is boeiend! We "reizen" allemaal samen op onze eigen manier. Wat fijn om jezelf daarvan bew...
Lees meer

Vind je het lastig om de juiste keuze te maken?

Ik help je verder om het beste uit je schoolreis te halen. Samen met jou filter ik jouw wensen binnen je budget in een mooi reisvoorstel. Ik geef je een verrassend advies met voorkeuren waar ik voor sta. En natuurlijk kijken we hoe we zoveel mogelijk impact kunnen creëren op reis voor je leerlingen.

Janne Dekkers
Janne Dekkers
Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Deze site is beschermd door reCAPTCHA. Het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.
× Wil je tips ontvangen voor Bologna? Mail mij voor inspiratie!
...
Janne