Studiereis Krakau

Schoolreis Krakau

Bruisend en magisch

Boek nu een unieke schoolreis naar Krakau!

Wanneer jouw leerlingen van veelzijdigheid houden, is Krakau zeker the place-to-be. In Krakau komen historie, architectuur, trendy shopgelegenheden én leuke restaurantjes samen op een plek. Leerlingen zullen zich zeker niet vervelen in deze magische stad. Krakau staat namelijk op de UNESCO werelderfgoedlijst én is in 2000 ook nog eens bekroond tot culturele hoofdstad van Europa. Wat je zeker moet zien in Krakau? De Wawel Kathedraal, de Schindler’s fabriek, de grootste zoutmijn ter wereld (Wieliczka) en de heuvel van Krakus. Beklim deze zestien meter hoge heuvel met je leerlingen en geniet van een prachtig uitzicht over de stad! Een dagtrip naar concentratiekamp Auschwitz is bijna vanzelfsprekend onderdeel van je schoolreis, deze plek zal een enorme indruk achterlaten op je leerlingen. Op zoek naar een fascinerende, inspirerende en bijzondere schoolreisbestemming? Kies voor Krakau!

Offerte aanvragen
Schoolreis Krakau

Wat je wilt weten voor je je schoolreis naar Krakau boekt

Een bezoek aan concentratiekamp Auschwitz staat meestal hoog op het lijstje van reizigers, wees er daarom ruim op tijd bij en leg deze excursie zo vroeg mogelijk vast. 

Het oude stadscentrum van Krakau is autovrij.

Krakau is een van de voordeligste steden van Europa.

Krakau als schoolreis bestemming
bezoek aan Auschwitz op schoolreis

Een passende reis bij de belevingswereld van de leerlingen

Wandel met je leerlingen door de autovrije binnenstad langs de bezienswaardigheden. De stad is overzichtelijk, bijna alles is prima te doen met de voet! Krakau is dus zeker een geschikte bestemming voor een meerdaagse schoolreis, studiereis of werkweek. Door de veelzijdigheid die Krakau te bieden heeft is er van alles mogelijk en kan er een gevarieerd programma opgesteld worden. 

Voor een geslaagde schoolreis naar Krakau, kies je daarom een ervaren organisator in buitenlandse schoolreizen. Travel Inventive organiseert al ruim twintig jaar met veel plezier inventieve en interactieve schoolreizen naar Krakau en andere bestemmingen.

Praktische informatie

Vervoer
Op schoolreis naar Krakau met het vliegtuig behoort tot één van de mogelijkheden. Vanaf Schiphol Airport en Eindhoven Airport kan er rechtsreeks gevlogen worden naar Krakau. Is jouw school in het Zuiden of het Oosten van het land gevestigd, dan kan vliegen vanaf Brussel Airport, Charleroi Airport of Düsseldorf Airport soms ook lonen.

Daarnaast is het ook mogelijk om met de bus of trein naar Krakau af te reizen, een langere maar milieubewustere optie voor je schoolreis.

Accommodatie
Wil je jouw leerlingen volledig onderdompelen in de Poolse cultuur, dan kunnen de leerlingen verblijven in gastgezinnen. Je verblijft dan in het dorpje Tokarnia, gelegen op een uur rijden van Krakau. Het verblijf in gastgezinnen heeft een bijkomend voordeel voor docenten, je hebt je nachtrust terug op schoolreis.

Andere mogelijkheden die wij aanbieden zijn hotels of jeugdhotel/hostels. Wil je met een grote groep richting Krakau? Dan adviseren wij de accommodatie voor je schoolreis tenminste 6 maanden (liever nog eerder) van te voren te boeken.

Heb je interesse in een schoolreis naar Krakau? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan. Na je offerte aanvraag nemen wij contact met je op. We bespreken graag jouw reiswensen zodat wij de perfecte schoolreis voor je kunnen samenstellen. Vervolgens gaan we aan de slag met jouw wensen. Afhankelijk van jouw aanvraag gaan we vrijblijvend op zoek naar vervoer, accommodatie, restaurants en eventueel een programma ter plaatse. Denk aan educatieve bezoeken, excursies of een impactvol topic. Binnen 5 werkdagen ontvang je per mail een reisvoorstel en de boekingsovereenkomst. And that’s it. Voordat je het weet staat jouw schoolreis Krakau op de planning!