Schoolreis Ljubljana in Slovenië

Schoolreis Ljubljana

Pittoresk en mysterieus

Boek nu een unieke schoolreis naar Ljubljana

Pittoresk en mysterieus zijn twee woorden die Ljubljana perfect omschrijven. Hoewel Ljubljana de hoofdstad van Slovenië is, is de stad nog redelijk onontdekt. Met het rijke culturele aanbod en een interessant historische achtergrond is deze stad perfect als bestemming voor jouw schoolreis! Ga met je leerlingen suppen op de rivier, bezoek het Franciscanenklooster en ontdek meer over de geschiedenis tijdens een fietstocht door de stad.
Op zoek naar eens iets anders en nog betaalbaar ook? Laat leerlingen buiten de gebaande treden en ga op schoolreis naar Ljubljana en geniet van al het moois dat de stad te bieden heeft! 

Offerte aanvragen
scholieren op schoolreis in Ljubljana

Wat je wilt weten voor je je schoolreis naar Ljubljana boekt

Ljubljana is bij uitstek een fietsstad. Ze hebben flink geïnvesteerd in een autovrije binnenstad, goede wegen en fietspaden. 

De stad is een ideale plek voor een schoolreis van een midweek.

Ljubljana is dynamisch en levendig door de 50.000 studenten die in de stad leven.

Ljubjana is ook nog eens een hele gunstig geprijsde schoolreisbestemming.

kerk Frančiškanska cerkev in Ljubljana
Studiereis Ljubljana

Een passende reis bij de belevingswereld van de leerlingen

Ljubljana is bij uitstek een geschikte bestemming voor een meerdaagse schoolreis, studiereis of werkweek. Een studiereis naar Ljubljana en omgeving prikkelt de zintuigen en er worden blijvende herinneringen gecreëerd. Slovenië heeft namelijk voor ieder wat wils: een rijke geschiedenis, een vriendelijke bevolking, kastelen en prachtige natuur! 

Voor een unieke schoolreis naar Ljubljana, kies je daarom voor een ervaren organisator die inspeelt op de belevingswereld van de leerlingen. Travel Inventive organiseert al ruim twintig jaar met veel plezier inventieve en interactieve schoolreizen naar Ljubljana en andere bestemmingen.

Praktische informatie

Vervoer
De meest gebruikelijke manier om naar Ljubljana te reizen is met het vliegtuig. Vanaf Schiphol Airport zijn er rechtstreekse verbindingen met Ljubljana. Is jouw school in het Zuiden van het land gevestigd, dan kan vliegen vanaf Brussel Airport soms ook lonen.

Ook is het mogelijk met de bus of trein naar Ljubljana af te reizen. De bus is vaak de voordeligste optie. Bijkomend voordeel: je hebt in Ljubljana/Slovenië je eigen bus ter beschikking. Met de trein naar Ljubljana is ook mogelijk, een langere maar milieubewuste optie voor je schoolreis.

Accommodatie
In Ljubljana is het mogelijk te verblijven in hotels of jeugdhotel/hostels. Voor grote groepen adviseren wij de accommodatie voor uw schoolreis tenminste 6 maanden (liever nog eerder) van te voren te boeken.

Heb je interesse in een schoolreis naar Ljubljana? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan. Na je offerte aanvraag  nemen wij contact met je op. We bespreken graag jouw reiswensen zodat wij de perfecte schoolreis voor je kunnen samenstellen. Vervolgens gaan we aan de slag met jouw wensen. Afhankelijk van jouw aanvraag gaan we vrijblijvend op zoek naar vervoer, accommodatie, restaurants en eventueel een programma ter plaatse. Denk aan educatieve bezoeken, excursies of een impactvol topic. Binnen 5 werkdagen ontvang je per mail een reisvoorstel en de boekingsovereenkomst. And that’s it. Voordat je het weet staat jouw schoolreis naar Ljubljana op de planning!