Frankfurt

Schoolreis Frankfurt

Het Manhattan van Europa

Welkom in het financiële hart van Europa

Je moet Frankfurt echt een kans geven, wat een leuke stad met een indrukwekkende skyline! Er valt zoveel te beleven. Deze metropool biedt een afwisselende architectuur van moderne torens tot traditionele kerken. Het mooiste uitzicht over de stad vind je op de 54ste verdieping van de Main Tower. Ook belangrijke verkiezingen van grote leiders hebben in Frankfurt plaatsgevonden. Fan van unieke musea? Bezoek het DialogMuseum. De moeite waard! 

Tip! Frankfurt is een topbestemming voor beroepsgerichte studiereizen met betrekking tot Handel, Economie en Industrie. Speciaal voor deze studierichtingen heeft Janne Dekkers een lijst met excursiesuggesties samengesteld. Wat dacht je van een bezoek aan het Geldmuseum, het bezoekerscentrum van de Beurs van Frankfurt of een tour op Frankfurt Airport?

Meemaken is het nieuwe leren! Wil jij Frankfurt ontdekken met jouw leerlingen? Deel je plannen met ons en wij zullen je verrassen met een inspirerend reisvoorstel.

Onze topics in Frankfurt

De perfecte schoolreis samenstellen

Topic: Handel, Economie en Industrie Frankfurt
Topic

Topic: Handel, Economie en Industrie Frankfurt

Frankfurt is het financiële hart van Europa. De skyline wordt door wolkenkrabbers gedomineerd. De stad is verrassend interessant voor studierichtingen met betrekking tot H...
Lees meer
Topic: De Wereld van Verschil
Topic

Topic: De Wereld van Verschil

Op reis met een groep leerlingen en docenten die allemaal verschillend zijn, dat is boeiend! We "reizen" allemaal samen op onze eigen manier. Wat fijn om jezelf daarvan bew...
Lees meer
Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Deze site is beschermd door reCAPTCHA. Het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.
× Wil je tips ontvangen voor Frankfurt? Mail mij voor inspiratie!
...