Skyline Frankfurt

Schoolreis Frankfurt

Het Manhattan van Europa

Boek nu een unieke schoolreis naar Frankfurt!

Frankfurt heeft als bijnaam het Manhattan van Europa door de prachtige skyline. Maar Frankfurt biedt zoveel meer. De stad heeft schilderachtige wijkjes vol cafeetjes, vele musea en een stadsstrand voor in de zomer. Daarnaast biedt de metropool en afwisselende architectuur van moderne torens tot traditionele kerken. Het mooiste uitzicht over de stad vind je op de 54ste verdieping van de Main Tower. Ook belangrijke verkiezingen van grote leiders hebben in Frankfurt plaatsgevonden. Fan van unieke musea? Bezoek het DialogMuseum, uniek en super geschikt voor groepen scholieren!

Offerte aanvragen
Op schoolreis naar Frankfurt

Wat je wilt weten voor je je schoolreis naar Frankfurt boekt

Gemiddeld wordt een schoolreis naar Frankfurt 180 dagen voor vertrek geboekt.

98% van onze klanten beveelt ons aan.

Trave Inventive biedt zekerheid van de ANVR en SGRZ.

Leerling op schoolreis naar Frankfurt
Schoolreis Frankfurt

Een passende reis bij de belevingswereld van de leerlingen

Tijdens de studiereis door Frankfurt maken leerlingen kennis met het financiële hart van Europa. Deze bestemming is dan ook bij uitstek een geschikte bestemming voor een meerdaagse schoolreis, studiereis of werkweek. Een  studiereis naar Frankfurt prikkelt de zintuigen en er worden blijvende herinneringen gecreëerd. Naast deze herinneringen, is het voor de school uiteraard belangrijk dat de leerlingen iets leren over verbondenheid, zelfredzaamheid of het ontdekken van je eigen talenten. Dit heeft veel aandacht in de programma’s van Travel Inventive. Zo wordt een schoolreis meer dan alleen een leuke schoolreis.

Voor een geslaagde schoolreis in Frankfurt, kies je daarom een ervaren organisator die inspeelt op de belevingswereld van de leerlingen. Wij nemen je graag het werk uit handen. Travel Inventive organiseert al ruim twintig jaar met veel plezier inventieve en interactieve schoolreizen naar Frankfurt en andere bestemmingen.

Onze kijk op Frankfurt

De perfecte schoolreis samenstellen

Studiereis economie
Programma

Handel, Economie en Industrie

bekijk programma
Workshop Wereld van Verschil
Programma

Wereld van Verschil

bekijk workshop

Praktische informatie

Vervoer
Ga op schoolreis naar Frankfurt met de bus of trein. Beide een milieubewuste optie. Met de trein kan je al binnen 4 uur Frankfurt Hauptbahnhof binnenrijden.

Ook vliegen naar Frankfurt is ook mogelijk. Vanaf Schiphol Airport is er een rechtstreekse verbinding met Frankfurt.  

Accommodatie
In Frankfurt is het mogelijk te verblijven in hotels of jeugdhotel/hostels. Voor grote groepen adviseren wij de accommodatie voor je schoolreis tenminste 6 maanden (liever nog eerder) van te voren te boeken.

Heb je interesse in een schoolreis naar Frankfurt? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan. Na  je offerte aanvraag  nemen wij contact met je op. We bespreken graag jouw reiswensen zodat wij de perfecte schoolreis voor je kunnen samenstellen. Vervolgens gaan we aan de slag met jouw wensen. Afhankelijk van jouw aanvraag gaan we vrijblijvend op zoek naar vervoer, accommodatie, restaurants en eventueel een programma ter plaatse. Denk aan educatieve bezoeken, excursies of een impactvol topic. Binnen 5 werkdagen ontvang je per mail een reisvoorstel en de boekingsovereenkomst. And that’s it. Voordat je het weet zijn jouw schoolreisplannen gemaakt.