Studiereis Barcelona

Kies voor een onvergetelijke schoolreis in Barcelona!

Nog vragen?

Stel ze dan hier.

Ontdek de indrukwekkende bezienswaardigheden van Barcelona

In Barcelona heb je het allemaal! Unieke architectuur van Gaudí, ambachtelijke tapas van een echte Catalaan en een kleurrijke stad waar je veel te beleven valt maar ook lekker kunt ontspannen. Met een studiereis naar Barcelona ben je verzekerd van een leerzame en leuke tijd.

Een studiereis in Barcelona bij Travel Inventive kan geheel naar eigen smaak ingedeeld worden. In overleg met onze reisexperts wordt een reisplan opgesteld waar iedereen gelukkig van wordt. Zo is het mogelijk om de Sagrada Familia te bezoeken of een kijkje te nemen in de door Gaudí ontworpen stadstuin. Natuurlijk kan een bezoekje aan het wereldberoemde stadion Camp Nou niet ontbreken. Wat je wensen ook zijn, ongeacht het budget, kan er altijd een studiereis in Barcelona samengesteld worden die hier op aansluit.

Kies voor een moderne studiereis door Barcelona

Bij Travel Inventive benutten we iedere mogelijkheid tot interactie met de leerlingen. Zo houden we de reis interessant en wordt iedereen erbij betrokken. Tijdens de studiereis in Barcelona zullen de leerlingen hun smartphones niet ter afleiding gebruiken maar juist ter ondersteuning van de reis.

Met de studiereizen van Travel Inventive krijgen alle leerlingen de mogelijkheid om Barcelona op hun eigen manier te ontdekken. We stellen alle zintuigen van de leerlingen op de proef zodat het een ware experience wordt. Doordat de leerlingen er zelf een rol in spelen zal de studiereis in Barcelona een blijvende herinnering worden.