Werkweek Barcelona

Kies voor een leerzame werkweek in Barcelona!

Meer informatie nodig?

Wij helpen je graag!

Creëer een onvergetelijke ervaring in Barcelona!

Bij Travel Inventive ben je verzekerd van een leerzame maar vooral ook plezierige reis. In onze reizen activeren we alle zintuigen van de studenten. Je ziet, hoort, voelt, ruikt en proeft de ware essentie van Barcelona. Dit doen we door gebruik te maken van verschillende hulpmiddelen. Wij omarmen de mogelijkheden die de technologie ons te bieden heeft. In plaats van dat de studenten de hele tijd op hun telefoon zitten om te appen en hun social media bij te houden, gebruiken ze de telefoon om de opdrachten tot een succes te brengen en om te navigeren.

Ga op ontdekkingsreis tijdens de werkweek in Barcelona

De locatie van een werkweek speelt een grote rol bij de studenten. Een werkweek in Barcelona is een populaire keuze omdat er meer dan genoeg te doen is en het een internationale stad is waar je je als student al snel op je gemak voelt. Er is van alles mogelijk in de werkweek in Barcelona, zoals het bezoeken van de Sagrada Familia of het bekijken van de stadstuin van Gaudí. Een bezoek aan het Camp Nou mag ook niet ontbreken. Zijn er bezichtigingen die volgens jou niet mogen ontbreken? Wij kunnen een geheel op maat gemaakt voorstel doen waarin we al jouw ideeën verwerken. Hierdoor zijn we in staat voor elk budget een passend voorstel te vinden.

Er is meer mogelijk dan alleen een werkweek in Barcelona

Met meer dan 20 jaar ervaring in het plannen van schoolreizen beschikken wij inmiddels over een uitgebreid netwerk aan partners waarmee we de meest uitgebreide reizen kunnen organiseren. Zo regelen we niet alleen het vervoer en de verblijfplaats maar organiseren we ook alle activiteiten. Ons doel is het volledig ontzorgen van jou en de studenten. Naast Barcelona organiseren we ook reizen in Rome, Berlijn, Parijs en Londen. Vraag een persoonlijk reisvoorstel aan op basis van jouw wensen.

Janne Dekkers
Janne Dekkers