Terug naar overzicht

Chantal

Travel Expert

Een schoolreis met betekenis? Doen!

Op buitenlandse schoolreis gaan is zoveel meer dan de grote musea aflopen. Vrij van patronen en gewoontes kunnen leerlingen werken aan hun persoonlijke ontwikkeling, talenten ontdekken met onze nieuwe schoolreisconcepten. Als ik tijdens mijn middelbareschooltijd de kans had gekregen om op schoolreis te gaan waarbij ik mezelf beter zou kunnen leren kennen, had me dat zoveel gebracht. Ik ben in het verleden vaak de menigte gevolgd, omdat ik me niet bewust was van mijn talenten. Maar jouw leerlingen weten wat ze gelukkig maakt, wat ze als mens willen bereiken. Zij maken in de toekomst bewustere keuzes in het leven.

Chantal van Heerden
Chantal van Heerden

Meer over Chantal

Laat mij je helpen om deze bijzondere ontwikkeling mee te geven aan jouw leerlingen! Er is niets mooier dan samen een schoolreis voorbereiden waar jij en jouw leerlingen nog jarenlang over napraten. Ontwikkelen buiten de klas is zo belangrijk. Er zijn leerlingen die nog nooit in een ander land dan Nederland zijn geweest. En dat terwijl Europa zoveel moois te bieden heeft. Maak gebruik van mijn contacten zodat je zorgeloos op reis vertrekt met mijn draaiboek en raak geïnspireerd door de ontwikkelingen die jouw leerlingen doormaken!

Ik ben benieuwd naar jouw schoolreisplan. Stuur mij een berichtje of check mijn LinkedIn profiel als je meer over mij te weten wilt komen.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste schoolreisnieuws? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief of volg ons op Facebook!

Ik breng een verbinding tot stand tussen vele adertjes (die ook weer los genomen kan worden om op z’n tijd de boel op stelten te zetten, want lachen maakt je gelukkig, maakt anderen gelukkig, ontstresst, maakt je jonger, etc., etc.…).

Werkdagen: maandag, dinsdag en donderdag

We leven in ongelooflijk spannende tijden. Het corona-virus heeft iedereen in de greep, zo ook de reiswereld. De maatregelen die de Europese landen treffen hebben grote impact op het dagelijks leven en mogelijk ook op jullie schoolreis.

Mocht je op korte termijn een reis bij ons geboekt hebben en heb je nog geen beslissing genomen over omboeken of annuleren, neem dan contact met ons op. Uiteraard benaderen we zelf ook pro-actief onze klanten en werken we achter de schermen heel hard aan het annuleren, omboeken of voorbereiden van jullie (nieuwe) schoolreis. We doen onze uiterste best om snel te reageren en proactief een optimale service te verlenen. Door de drukte kan het gebeuren dat een reactie of bericht soms net wat langer op zich laat wachten. We vragen hiervoor je begrip. In de tussentijd: pas goed op jullie zelf.

sluiten