Janne
Terug naar overzicht

Janne

Travel Expert

Nieuwsgierig naar andere landen

Ik ben Janne, 34 jaar, (bijna) altijd vrolijk en kom uit België. Daar woon ik met mijn man en 2 zoontjes. Ik reis dus elke dag naar een ander land met een andere cultuur en zou het niet anders willen. Best of both worlds.
Janne
Janne Dekkers

Meer over Janne

Ik ben nieuwsgierig, bied orde en structuur en geniet als ik creatief aan de slag kan gaan. Bij Travel Inventive krijg ik de kans om vorm te geven aan jullie onvergetelijke schoolreis. Zeg me wanneer en waar en ik zorg met veel plezier voor de rest!  

Ik ben benieuwd naar jouw schoolreisplan. Stuur mij een berichtje of check mijn LinkedIn profiel als je meer over mij te weten wilt komen.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste schoolreisnieuws? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief of volg ons op Facebook!

 

 

Nieuwsgierig naar andere landen

Werkdagen: maandag, dinsdag, woensdag en donderdag

}

Berichten van Janne

nieuwsbericht-foto

Schoolreizen en terreur

Angst kan een goede raadgever zijn, maar bepaalt nog altijd niet onze levens. Dit blijkt uit recent onderzoek dat NHTV-studente Nicole Hoeijmakers deed in opdracht van Travel Inventive. Met de recente aanslagen in En...
Lees hele artikel
nieuwsbericht-foto

Docenten gezocht om mee te denken over de schoolreis van toekomst

Travel Inventive vaart een nieuwe koers. Samen met onze klanten en ons internationale netwerk werken we aan een nieuw concept buitenlandse schoolreizen. Ons uitgangspunt focust op het creëren ...
Lees meer