Terug naar overzicht

Lotte

Sales Expert

The sky is the limit!

Wat doet een buitenlandse ervaring nou eigenlijk met je?
Dit is een vraag die ik regelmatig krijg sinds ik terug ben van mijn anderhalf jaar durende reis door Azië.
Tja, wat doet het met je?
Ik kan er uiteraard nog een aantal pagina’s over doorschrijven maar de volgende voorbeelden lijken me een goede samenvatting;
Het maakt je nieuwsgierig naar het onbekende, je leert naar jezelf te kijken, het effect van communiceren in een andere taal met mensen die je niet kent, je leert andere culturen kennen (ook dichterbij huis) en tot slot; het laat je realiseren dat er zóveel meer is.

Lotte Stevens
Lotte Stevens

Meer over Lotte

Sinds juni 2018 aan de slag bijTravel Inventive. Dit met als doel zoveel mogelijk toffe en verrassende schoolreizen samen te stellen voor jongeren. School- en studiereizen die ze zich over 20 jaar nog kunnen herinneren.

Ik ben benieuwd naar jouw schoolreisplan. Stuur mij een berichtje of check mijn LinkedIn profiel als je meer over mij te weten wilt komen.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste schoolreisnieuws? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief of volg ons op Facebook!

Werkdagen: maandag tot en met vrijdag

We leven in ongelooflijk spannende tijden. Het corona-virus heeft iedereen in de greep, zo ook de reiswereld. De maatregelen die de Europese landen treffen hebben grote impact op het dagelijks leven en mogelijk ook op jullie schoolreis.

Mocht je op korte termijn een reis bij ons geboekt hebben en heb je nog geen beslissing genomen over omboeken of annuleren, neem dan contact met ons op. Uiteraard benaderen we zelf ook pro-actief onze klanten en werken we achter de schermen heel hard aan het annuleren, omboeken of voorbereiden van jullie (nieuwe) schoolreis. We doen onze uiterste best om snel te reageren en proactief een optimale service te verlenen. Door de drukte kan het gebeuren dat een reactie of bericht soms net wat langer op zich laat wachten. We vragen hiervoor je begrip. In de tussentijd: pas goed op jullie zelf.

sluiten