Terug naar overzicht

Marieke

Travel Expert

Eigenlijk vind ik nieuwe dingen een beetje spannend, maar toch zoek ik het steeds weer op. Waarom? Omdat de kick, hoeveelheid leerpunten en ervaringen zoveel zwaarder wegen!

Afrika heeft mijn hart veroverd nadat ik daar meerdere malen geweest ben om te werken als vrijwilligster. Bij iemand een glimlach op het gezicht toveren door een aai over d’r hoofd te geven: dat blijft je voor altijd bijstaan. Maar.. je hoeft niet zo ver  te reizen om zulke levenservaringen op te doen. Zo heb ik 1.5 jaar in Wenen gewoond en heb ik daar veel geleerd over cultuurverschillen, gewoontes en diversiteit. Maar bovenal heb ik geleerd wie ik zelf ben en wat mijn drijfveren zijn.

Het mooiste aan reizen vind ik dat iedere bestemming zijn eigen bijzondere touch heeft en dat is ook de reden dat ik niet op reizen uitgekeken raak. Met mijn achtergrond in de sport en het onderwijs, gecombineerd met mijn passie voor reizen, is het een feestje om jongeren te inspireren en de wereld laten te ontdekken.

Marieke Obbes
Marieke Obbes

Meer over Marieke

Ik ben benieuwd hoe jij de ontwikkeling van jouw schoolreis ziet. Stuur mij een berichtje of check mijn LinkedIn profiel om te sparren over innovatieve nieuwe ideeën. 

Werkdagen: maandag tot en met vrijdag 

We leven in ongelooflijk spannende tijden. Het corona-virus heeft iedereen in de greep, zo ook de reiswereld. De maatregelen die de Europese landen treffen hebben grote impact op het dagelijks leven en mogelijk ook op jullie schoolreis.

Mocht je op korte termijn een reis bij ons geboekt hebben en heb je nog geen beslissing genomen over omboeken of annuleren, neem dan contact met ons op. Uiteraard benaderen we zelf ook pro-actief onze klanten en werken we achter de schermen heel hard aan het annuleren, omboeken of voorbereiden van jullie (nieuwe) schoolreis. We doen onze uiterste best om snel te reageren en proactief een optimale service te verlenen. Door de drukte kan het gebeuren dat een reactie of bericht soms net wat langer op zich laat wachten. We vragen hiervoor je begrip. In de tussentijd: pas goed op jullie zelf.

sluiten