Terug naar overzicht

Mark

Travel Expert

Persoonlijke ontwikkeling op reis

Wat een impactvolle reis kan betekenen voor je persoonlijke ontwikkeling? Daar kan ik je het een en ander over vertellen!  Ik weet als geen ander hoe belangrijk om nieuwe inzichten op te doen tijdens een reis en wat het je kan brengen. Voor mij kwam dat besef nadat ik jarenlang opgeslokt ben geweest door het bedrijfsleven. Tijdens mijn lange reis door ZO Azië ben ik ben ik dichter bij mijzelf gekomen en heb ik geleerd om bewuste keuzes leren maken, dit omdat ik mijzelf beter heb leren kennen en dit is wat ik iedere jongeren gun. Nu als jongerencoach en Travel Expert bij Travel Inventive mag ik werken aan deze life changing reizen.

 

Wees niet bang, een impact volle reis hoeft geen 9 maanden te duren, ik wil graag samen kijken hoe we jullie reis de impact kunnen geven die de jongeren verdienen.

Mark Van Dongen
Mark Van Dongen

Meer over Mark

Ik ben benieuwd naar jouw schoolreisplan. Stuur mij een berichtje of check mijn profiel als je meer over mij te weten wilt komen. 

Wil je op de hoogte blijven van het laatste schoolreisnieuws? Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief of volg ons op Facebook.