Werkweek Berlijn

Voor ieder budget de ideale reis!

Meer weten?

Wij informeren je graag!

Werkweek Berlijn met Travel Inventive

Een werkweek Berlijn op de planning? Goede keuze! Berlijn is een stad waar op verschillende vlakken veel te leren is. Om het optimale uit een werkweek in Berlijn te halen is een ontwerp van het programma dan ook evident.

De heftige historie en moderne culturele uitingen van Berlijn bepalen voor een groot gedeelte de beleving van de stad. Een beleving die met tekst en uitleg soms diepere betekenis krijgt, maar die je met eindeloze monologen juist om zeep helpt.

Uitgedaagd worden en zelf ontdekken dus. Maar hoe vul je dit in tijdens een werkweek Berlijn? En wat is de garantie dat jouw leerlingen genoeg opsteken tijdens hun verblijf?

‘Ik ga op werkweek Berlijn en neem mee.. Aaahw! schattig #kattenfilmpje'

Tijdens onze laatste werkweek Berlijn hebben we van al onze deelnemers de items op hun paklijstjes vergeleken. Misschien niet geheel verrassend, maar zelfs vaker dan paspoort of portemonnee, stond op nummer één: de smartphone.

En logisch ook. Vijftien jaar geleden propten scholieren nog massaal camera’s, agenda's, stedenkaarten, talengidsen, plattegronden, fotorolletjes en walkmans in hun tassen. Dit kan tegenwoordig dus allemaal op één en het zelfde handzame apparaatje. Wat een rust zal dat nu geven tijdens een bezoek aan Checkpoint Charly, de Berlijnse muur of het Mauermuseum… toch?

Helaas is het tegenovergestelde waar. Wij ervaren sinds de komst van de smartphone juist dat scholieren steeds sneller afgeleid worden en minder betrokken werden tijdens hun werkweek Berlijn. De interesse in de virtuele wereld leek soms groter dan wat er voor hun neus in het prachtige Berlijn afspeelde. Smartphone thuislaten dan maar?

Een werkweek Berlijn met de tijd mee laten gaan? Het kan met Travel Inventive.

Travel Inventive omarmt de nieuwe media en mogelijkheden die deze bieden tijdens een werkweek Berlijn. Met inventieve groepsopdrachten die integreren met de omgeving van een locatie biedt het gebruik van een smartphone of tablet nieuwe mogelijkheden. We geven de scholier hierin zoveel mogelijk vrijheden en kansen om de stad zelf te ontdekken. Dit leidt direct tot meer enthousiasme en  een positieve invloed op de ontwikkeling van hun ondernemerschap, planvaardigheden en enthousiasme.

Werkweek Berlijn is er voor ieder budget

De invulling van een werkweek Berlijn passen wij aan op jouw budget. Met een keuze uit een groot aanbod leveranciers, aanvullende pakketten en meer dan 800 modules ben je hierin erg flexibel. Bovendien kunnen wij deze tegen zeer gunstige voorwaarden aanbieden. Voor elk budget is met behulp van onze specialisten een spannende, uitdagende en betekenisvolle werkweek Berlijn vorm te geven. Ook voor andere buitenlandse bestemmingen biedt Travel Inventive betekenisvolle schoolreizen en werkweken. Nieuwsgierig geworden? Laat je inspireren door de verhalen van onze klanten.

Een betekenisvolle werkweek Berlijn via Travel Inventive boeken?

Benieuwd of wij een werkweek in Berlijn aan de hand van jouw wensen kunnen vormgeven? Onze specialisten hebben zeer uitgebreide maar specifieke kennis en nemen graag de mogelijkheden met jou door. Ook voor een schoolreis of werkweek richting Londen, Parijs, Barcelona of Rome bieden wij uitgebreide en flexibele mogelijkheden. Laat direct een vrijblijvende offerte opmaken of neem contact op via onze site. Ook zijn wij telefonisch bereikbaar op 076 522 30 57

Chantal van Heerden
Chantal van Heerden