Terug naar overzicht

Betekenisvolle schoolreis De Populier

Docent

Hoe heeft de klas van Betekenisvolle schoolreis De Populier De reis ervaren

Betrokken, attent, vriendelijk, behulpzaam, kennis van zaken, erg prettig om mee samen te werken.

Deze school ging dit jaar voor een geheel nieuwe reisbestemming. Niet meer naar de grote toeristische steden, maar op verkenning in Normandië met Caen als uitvalsbasis. Zij is heel tevreden, het was prima geregeld. Ingrid geeft aan dat Travel Inventive uitblinkt in meedenken, dingen snel regelen, geduld en flexibiliteit. 

We leven in ongelooflijk spannende tijden. Het corona-virus heeft iedereen in de greep, zo ook de reiswereld. De maatregelen die de Europese landen treffen hebben grote impact op het dagelijks leven en mogelijk ook op jullie schoolreis.

Mocht je op korte termijn een reis bij ons geboekt hebben en heb je nog geen beslissing genomen over omboeken of annuleren, neem dan contact met ons op. Uiteraard benaderen we zelf ook pro-actief onze klanten en werken we achter de schermen heel hard aan het annuleren, omboeken of voorbereiden van jullie (nieuwe) schoolreis. We doen onze uiterste best om snel te reageren en proactief een optimale service te verlenen. Door de drukte kan het gebeuren dat een reactie of bericht soms net wat langer op zich laat wachten. We vragen hiervoor je begrip. In de tussentijd: pas goed op jullie zelf.

sluiten