Beroepsgerichte studiereis Toerisme Berlijn
Terug naar de vorige pagina

Topic: Toerisme Berlijn

4-daagse reis Berlijn

Laat je studenten werknemers uit hun toekomstige branche ontmoeten.

In geen enkele stad is het contrast tussen het verleden en heden zó indrukwekkend als in Berlijn. Pak de fiets of de step en verken de stad met een gids op een aangenaam tempo. Tijdens een rondleiding ervaren jouw studenten hoe het er aan toegaat in een luxe accommodatie. Wat een geweldige ervaring!

In geen enkele stad is het contrast tussen het verleden en heden zó indrukwekkend als in Berlijn. Pak de fiets of de step en verken de stad met een gids op een aangenaam tempo. Laat studenten kennismaken met het toeristische werkveld door hotels en congrescentra te bezoeken onder leiding van een professional. Hoe worden grote evenementen georganiseerd? Leer er alles over tijdens een themarondleiding bij het Olympiastadion. Daar is de finale van het WK 2006 gehouden. Bezoek recreatiecentra en ontmoet werknemers uit de branche. Kom daarna zelf in actie! Zwemmen, kanoën, vlotten bouwen, klimmen, teamspelen… Wat een geweldige ervaring voor uw studenten! 

Wil jij de deskundigheid van jouw studenten vergroten? Vraag jouw reisvoorstel aan en ontdek de mogelijkheden.

De perfecte schoolreis samenstellen

'Topic: Toerisme Berlijn'
Buitenlandse schoolreis Berlijn

Berlijn

De roemruchtige geschiedenis heeft het gezicht van Berlijn grotendeels bepaald. Toch biedt de stad een fraaie mix van historie en moderne culturele uitingen. De schoolreis is niet compleet zonder r...
Lees meer

Schoolreis ervaringen

Hoe ervaren andere klanten het?
Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Deze site is beschermd door reCAPTCHA. Het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.
× Met jouw studierichting op reis? Mail mij voor inspiratie!
...